Controale „la sânge” în perioada sărbătorii Sfintei Parascheva, la Iași: peste 550 de polițiști sunt în stradă

Controale „la sânge” în perioada sărbătorii Sfintei Parascheva, la Iași: peste 550 de polițiști sunt în stradă


Pentru ca ieșenii și pelerinii care sosesc în Capitala Moldovei să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva  şi de Zilele Iaşului, peste 550 de polițiști vor fi în stradă, în aceste zile, suplimentar faţă de dispozitivul curent.

Astfel, în perioada 10 - 15 octombrie a.c., se vor afla la datorie peste 550 de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, transporturi, dar şi de la alte structuri, suplimentar față de dispozitivele curente.

Poliţiştii vor acţiona cu autospecialele din dotare pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât pelerinii, turiştii şi ieşenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, patrule de siguranţă publică, atât pedestre cât şi auto.

În aceste zile, poliţiştii ieşeni vor fi prezenți și vor acționa pentru siguranța cetățeanului la manifestările religioase și evenimentele cultural-artistice, la care se estimează că va participa un număr mare de persoane. De asemenea, în zonele aglomerate vor acţiona şi poliţişti în civil, pentru a preveni comiterea furturilor din buzunare şi a altor fapte antisociale.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe tronsoanele de drumuri naţionale şi DE 583, utilizând, zilnic, aparatele radar din dotare. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce converg către municipiul Iaşi, în zona Catedralei Mitropolitane.

Totodată, poliţiştii de la transporturi vor acţiona în trenurile de călători, în staţiile şi triajele de cale ferată şi în aerogara Iaşi, pentru siguranța călătorilor și prevenirea incidentelor.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top