Nici n-au început bine Sărbătorile Iașului, că 46 de persoane au și fost amendate de jandarmi!

Nici n-au început bine Sărbătorile Iașului, că 46 de persoane au și fost amendate de jandarmi!


Cu ocazia manifestărilor prilejuite de Sărbătorile Iaşului, în perioada 07 – 15 octombrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieşeni se află în serviciu, pentru asigurarea măsurilor de ordine la manifestările cultural-artistice și religioase, la se așteaptă participarea unui public numeros.

Pe timpul misiunilor desfășurate joi, 10 octombrie, au fost aplicate un număr de 46 sancțiuni contravenționale, în valoare de 9800 lei. Majoritatea amenzilor au fost aplicate pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în loc public, apelarea la mila publicului, dar a fost și o situație în care un câine dintr-o rasă periculoasă a fost lăsat liber și a atacat o persoană. În toate cazurile s-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, iar persoanele care au încălcat legea și normele de conviețuire socială au fost identificate și sancționate contravențional.

Astăzi, misiunile de asigurare a ordinii publice desfășurate de jandarmi vor continua la târgurile de toamnă, parcul de distracții  şi la spectacolul din cartierul Tătărași.

„În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, recomandăm tuturor persoanelor, care participă la diferitele evenimente, să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

Cetăţenii pot solicita sprijinul forţelor de ordine publică, ori de câte ori este nevoie, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112”, se arată în comunicarea Jandarmeriei din Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top