Mașină spulberată de tren, în Dâmbovița: două persoane au decedat

Mașină spulberată de tren, în Dâmbovița: două persoane au decedat


Un nou accident feroviar a avut loc în Dâmbovița. O mașină a fost spulberată de „Săgeata albastră”, la Săteni, în apropiere de Târgoviște. Două persoane au decedat.

Accidentul a avut loc în jurul orei cinci, la trecerea la nivel cu calea ferată, de la Săteni, între ternul ce circula pe ruta Pietroșița-Târgoviște și un autoturism.

Conform primelor informații furnizate de ISU Dâmbovița, în mașina lovită de tren se aflau două persoane, care sunt încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii.

Cele două persoane, din mașina lovită de tren, la Săteni, în Dâmbovița, au decedat. Este vorba de un bărbat și o femeie. La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

Mașina în care se aflau cele două persoane era înmatriculată în județul Dâmbovița. La locul accidentului au intervenit pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviște. Cele două persoane din mașină, un bărbat de 72 de ani și o femeie de 69 de ani erau decedate la momentul în care au intervenit echipajele de la descarcerare.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top