fbpx
Portokal
Colaj FOTO: NewsPascani.com Colaj FOTO: NewsPascani.com

Alertă în Pașcani: un localnic s-a suit pe sediul primăriei și amenință că se aruncă în gol. Sinucigașul i-a cerut primarului, în urmă cu câțiva ani, să fie eutanasiat


Echipele de intervenție au fost solicitate în această dimineață, să se deplaseze la Primăria Pașcani, acolo unde un bărbat s-a urcat pe clădirea administrației locale,  amenințând că se va arunca în gol.

Reprezentanți ai Pompierilor sosiți la fața locului l-au ținut de vorbă, iar un polițist a reușit să-l prindă și să-l dea jos de pe marginea clădirii, informează NewsPascani.com.

A fost încătușat și băgat într-o mașină de Poliție, apoi transportat la Spitalul Municipal Pașcani. Bărbatul țipa: dreptate, hoților, la pușcărie.

„A depus la noi mai demult mai multe dosare, probabil că nu i-a convenit ce răspunsuri a primit. Acum este pentru ajutor social, însă nu se încadrează pentru că are o indemnizație acordată pentru persoanele persecutate pe motive politice și etnice, în valoare de 599 lei. Ajutorul social pentru o personă este în valoare de 142 de lei, iar pentru două , pentru că spune ba că este împreună cu soția, ba nu este, este în valoare de 255 lei, deci nu se încadrează la ajutorul social”, a precizat Adrian Hariga,  șef Serviciu Asistență Socială, pentru sursa citată.

În urmă cu câțiva ani a fost la audiențele susținute de primarul Dumitru Pantazi și a cerut să fie eutanasiat. A rămas fără un loc de muncă, nu are o locuință și bani de mâncare.

La alte audiențe, a cerut primarului sprijin pentru că doreşte să îşi întocmească un dosar de emigrare în altă ţară sub formă de azil politic.

 

Sursa: NewsPascani.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top