fbpx
Povestea unui om fără minte: a otrăvit fântâna din care se aprovizionau câteva familii, ca să se răzbune pe fosta soție

Povestea unui om fără minte: a otrăvit fântâna din care se aprovizionau câteva familii, ca să se răzbune pe fosta soție


Un bărbat de 54 de ani din comuna ieșeană Costuleni are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzat de infectarea apei. Individul a auncat o substanţă toxică în fântână sperând că, astfel, fosta soție va bea şi se va simţi rău.

Ciudata poveste a ajuns la urechile reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi în data de 7 septembrie, atunci când o femeie din comuna Costuleni a reclamat că un vecin a aruncat o substanţă toxică în fântâna din care se alimentau cu apă câteva familii, scrie „Adevărul”.

Cercetările ulterioare au confirmat existenţa unui insecticid în acea fântână, bărbatul căpătând astfel calitatea de suspect, însă fără a fi reţinut de anchetatori. 

Fântâna a fost, ulterior, dezinfectată însă, pe 1 noiembrie, aceeaşi femeie a mers din nou la Poliţie şi a reclamat că vecinul să ar fi aruncat din nou substanţe toxice în ea.

Potrivit unor surse, nu e clar, la acest moment, dacă bărbatul a aruncat, într-adevăr, şi a doua oară insecticid în fântână.

Anchetatorii au mai precizat că individul de 54 de ani ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe fosta sa soţie, care a dat divorţ de el recent.

Bărbatul a sperat că femeia va bea apă infectată şi se va îmbolnăvi.

„Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infectarea apei şi continuă cercetărle. În funcţie de rezultatele anchetei se vor dispune măsurile legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top