fbpx
Un pedofil din Oradea își racola victimele din biserică: părinții copiilor au refuzat să colaboreze cu anchetatorii

Un pedofil din Oradea își racola victimele din biserică: părinții copiilor au refuzat să colaboreze cu anchetatorii


Un pedofil din Oradea îşi racola victimele chiar din biserică, iar părinţii copiilor au refuzat să colaboreze cu anchetatorii ca să nu se facă de rușine.

Pedofilul, în vârstă de 62 ani, a fost arestat la Oradea pentru coruperea şi abuzarea a doi băieţi, conform ebihoreanul.ro.

Gheorghe Gârdan este acuzat că îşi alegea victimele din rândul copiilor care frecventau aceeaşi biserică penticostală cu el, după ce se oferea să ajute familiile numeroase pe post de “bonă” pentru copii.

Pedofilul a fost arestat preventiv joi, 14 noiembrie, la Judecătoria Oradea, pentru o perioadă de 30 de zile, la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Aceștia îl anchetează sub acuzaţiile de corupere sexuală, respectiv act sexual cu minori în formă continuată

Procurorii au identificat două victime, doi băieţi, fraţi, provenind dintr-o familie cu şapte copii. Gârdan i-a dus la film, la cofetărie şi le-a luat dulciuri, iar apoi a trecut la cadouri mai scumpe, precum haine și telefon.

Potrivit Adevărul, părinţii victimelor și ai altor copii de care Gârdan a avut grijă au refuzat să colaboreze cu anchetatorii și să depună plângere, pe motiv că s-ar face de ruşine în comunitate.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top