Fost polițist din Iași, găsit mort în casă: s-a sinucis după o ceartă cu soția

Fost polițist din Iași, găsit mort în casă: s-a sinucis după o ceartă cu soția

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 57 de ani din judeţul Iaşi. Omul, fost poliţist, şi-a pus capăt zilelor la câteva zile după ce a avut un conflict cu soţia sa.

Vecinii spun că neînţelegerile dintre cei doi erau tot mai dese iar femeia l-a avertizat că îl va părăsi şi a fost plecată la cei doi copii, în Spania. De necaz, bărbatul ar fi dat şi în patima alcoolului şi asta l-ar fi împins la un asemenea gest necugetat.

Vecinii celor doi soţi din comuna Voinești spun că ei se certau des în ultimul timp, iar recent, femeia a plecat de acasă, în Spania, unde sunt stabiliţi copiii lor de mai multă vreme.

Rămas singur, bărbatul a încercat chiar să incendieze casa familiei. Vecinii au reuşit să-l liniştească atunci, însă episodul violent a fost urmat de o depresie care i-a fost fatală. Îngrijoraţi că nu l-au mai văzut prin curte, apropiaţii au sunat la poliţie.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: „Am fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire ca un bărbat din comuna Voineşti nu a mai fost văzut de câteva zile, existând suspiciunea că s-a sinucis. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au găsit cadavrul bărbatului de 57 de ani.”

Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele necropsiei, însă iau în calcul în primul rând varianta sinuciderii.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top