fbpx
Portokal
Dosar penal pentru o femeie care l-a lovit în faţă pe vicepreşedintele unei secţii de vot din Iași

Dosar penal pentru o femeie care l-a lovit în faţă pe vicepreşedintele unei secţii de vot din Iași


O femeie care a lovit duminică un membru al comisiei din secţia 149 din Iaşi, pentru că a fost trimisă să voteze la secţia unde este arondată, a fost amendată.Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Iaşi, Marta Dunca, a declarat pentru Agerpres că o femeie în vârstă de 40 de ani s-a prezentat la secţia 149, de la Şcoala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”, din cartierul Tătărași, pentru a vota.

Pentru că a fost trimisă unde este arondată, femeia a sărit peste biroul unde se afla preşedintele secţiei de votare, cu intenţia de a-l lovi. Locţiitorul preşedintelui a intuit gestul şi a intervenit, moment în care a fost lovit cu pumnul în faţă.

„La secţia 149 a venit o persoană din zona Nicolina. A fost verificată şi i s-a transmis că trebuie să voteze unde este arondată. Dumneaei, brusc, fără să dea dovadă de ceartă sau de agresivitate, a sărit peste masă şi a atacat preşedinta secţiei de votare. Ea s-a ferit, dar a avut de suferit locţiitorul, care a văzut incidentul şi a încercat să aplaneze situaţia. A fost însă lovit puternic cu pumnul în buză. Imediat a fost anunţată paza şi s-au luat măsurile care s-au impus: femeia a fost reţinută, a fost amendată, pe numele ei s-a deschis şi un dosar penal şi a fost predată celor de la Institutul (de Psihiatrie - n.r.) Socola, pentru că avea ceva manifestări care ieşeau din sfera normalului”, a spus Marta Dunca.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top