fbpx
Luiza ar fi împlinit astăzi 19 ani: familia fetei a pregătit tort cu poza ei şi speră că se va întoarce acasă

Luiza ar fi împlinit astăzi 19 ani: familia fetei a pregătit tort cu poza ei şi speră că se va întoarce acasă


Zi tristă în familia Melencu. Luiza Melencu, prima fată pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a răpit-o, violat-o şi ucis-o în locuinţa sa din Caracal, ar fi împlinit astăzi 19 ani. Familia fetei nu acceptă mărturisirile monstrului din Caracal şi încă speră că Luiza este în viaţă şi că într-o zi se va întoarce acasă.

La 8 luni de la dispariţia Luizei, rudele fetei cred în continuare că aceasta este în viață și au decis sa o sărbătorească în lipsa. Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani, aşa că mama şi bunicii au pregătit un tort cu poza fetei și vor sărbători în familie ziua fetei.

Mama Luizei a sărbătorit ziua onomastică a Luizei şi în noiembrie de Sfântul Mihail şi Gavril pentru că fata purta şi numele Mihaela. Şi atunci au pregătit tort şi au invitat acasă mai mulţi prieteni şi colegi de liceu de-ai Luizei.

Nemulţumirea familiei Melencu vine şi pe fondul ultimelor dezvăluiri făcute de Gheorghe Dincă privind moartea Luizei. La ultimele audieri, Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o pe Luiza într-o criza de nervi pentru că fata ce i-am cerut în repetate rânduri să o lase să plece din casa în care era sechestrată. Planul lui Dincă era să o țină pe Luiza la el mai multă vreme. Fata a fost violată sistematic de Dincă și de complicele lui, Fane, după cum însuşi Dincă a povestit.

Săptămâna trecută procurorii DIICOT au reţinut încă un bărbat, apropiat de-ai lui Dincă, pe care l-a acuzat că a violat-o pe Luiza în casa din Caracal. Ulterior, magistraţii au decis arestarea lui Stefan Risipiceanu, zis Fane, pentru 30 de zile. 

Mama și bunicul Luizei Melencu au mers vineri după-amiază la Palatul Cotroceni, unde au fost primiţi de un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis. După întâlnirea de la Cotroceni, mama Luizei a declarat că a plecat de la Cotroceni dezamăgită, iar bunicul a spus că președintele poate să-i ajute, însă nu vrea.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top