fbpx
Au fost identificate minorele prinse la furat dintr-un magazin de haine din Alexandria: una dintre fete a fost aruncată dezbrăcată în stradă de vânzătoare

Au fost identificate minorele prinse la furat dintr-un magazin de haine din Alexandria: una dintre fete a fost aruncată dezbrăcată în stradă de vânzătoare


Minorele prinse la furat într-un magazin din Alexandria și umilite de niște vânzătoare au fost identificate.

Potrivit liberinteleorman.ro, fetele au 14 ani și provin din medii familiale problematice. Una dintre ele este crescută doar de bunica paternă, iar cealaltă este singură, fiind teoretic în custodia mamei, dar mama este plecată în străinătate la muncă.

„Le-am identificat pe cele două minore, ambele sunt din comuna Țigănești și învață la școala de acolo, în clasa a opta. Una dintre ele este deja la noi, îi asigurăm consiliere psihologică. Ea a mai avut probleme în trecut și a mai ajuns pe la noi la instituție, fiind crescută doar de bunica paternă. Cealaltă, cea lovită și dezbrăcată în magazin, are o situație și mai urâtă. Ea teoretic ar trebui să fie în grija mamei, dar mama ei este plecată în străinătate. Ambele fete vor beneficia de consiliere psihologică“, a declarat directorul DGASPC Teleorman, Mugurel Putineanu, pentru sursa citată.

O adolescentă de 14 ani a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni pe care le-a îmbrăcat, însă a fost prinsă de vânzătoare. Fata era însoțită de o prietenă de aceeași vârstă, care, la rândul ei, a fost mâzgâlită de vânzătoare cu markerul pe față.

Tânăra care a încercat să fure blugii a fost lovită și scoasă în stradă aproape în pielea goală. Întreg scandalul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top