Așa ceva nu s-a mai auzit: o șoferiță susține că pompele de benzină sunt... „sexiste”!

Așa ceva nu s-a mai auzit: o șoferiță susține că pompele de benzină sunt... „sexiste”!

O șoferiță din Marea Britanie susține că benzinăriile sunt sexiste, pentră că mânerele de la pompă sunt prea mari și îi rănesc mâinile și este nevoită să îl roage pe iubitul ei să îi facă plinul, potrivit Daily Mail.

Melanie Morgan, o profesoară de 31 de ani din Londra, susține că pompele au un design făcut special pentru bărbați și s-a poza când încerca să cuprindă cu mâna mânerul pompei pentru a arăta cum îi rănește mâinile.

Alimentatul mașinii la benzinărie a devenit o problemă atât de importantă pentru Melanie încât vrea să își înlocuiască mașina cu una electrică.

„Am mâini destul de mici. Sunt scundă, am 1,60, dar îmi imaginez că nu sunt atât de mulți bărbați care au mâinile la fel de mici ca ale mele. Când eram mai tânără mî gândeam că e foarte dificil (să alimentez, n.r.), dar că fac asta de puțin timp. Dar ca un adult care face asta cu regularitate, mi-am dat seama că nu sunt multe persoane care au dureri când fac asta”, a spus Melanie.

Femeia spune că nu știe dacă toate femeile au acest discomfort atunci când alimentează, însă se gândește serios să își cumpere un autoturism electric în viitor.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top