Tâlhar prins de un jandarm în timp ce jefuia un bărbat împreună cu alți doi infractori

Tâlhar prins de un jandarm în timp ce jefuia un bărbat împreună cu alți doi infractori


Un jandarm ieșean aflat în timpul liber a intervenit pentru prinderea autorilor unei tâlhării

„În data de 09.02.2020, în jurul orei 00:10,  în timp ce se afla în zona centrală a localității Răducăneni, un bărbat a fost lovit  cu pumnii și picioarele de trei tineri și deposedat de portofelul în care se afla actul său de identitate și suma de 550 lei.

Alertat de o persoană, un jandarm din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Răducăneni care era în timpul liber și se afla într-un magazin din apropierea zonei în care s-a comis infracțiunea a intervenit, procedând la urmărirea făptuitorilor.

După o cursă de aproape un kilometru jandarmul a reușit prinderea și imobilizarea unuia dintre făptuitori, acesta fiind predat organelor de poliție”, se arată într-un comunicat la Jandarmeriei ieșene.

Ulterior, polițiștii ieșeni i-au identificat și pe ceilalți doi tineri, în prezent cele trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată fiind arestate preventiv pentru 30 zile.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni, cu sprijinul unui jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași au identificat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Răducăneni, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior, polițiștii au identificat alți doi tineri, de 19 ani, din comuna Răducăneni, bănuiți de aceeași faptă.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 9 februarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Răducăneni, prin exercitarea de acte de violență, aceștia i-ar fi sustras portofelul unui bărbat, de 33 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 550 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 9 februarie a.c., tânărul de 20 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La aceeași dată, Judecătoria Răducăneni a dispus arestarea preventivă a celor trei tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată”, arată polițiștii ieșeni într-un comunicat de presă.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top