Incendiu devastator într-un hotel din Păltiniș: peste o sută de persoane au fost evacuate

Incendiu devastator într-un hotel din Păltiniș: peste o sută de persoane au fost evacuate

Peste 100 de persoane evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un hotel din Păltiniş

Pompierii au evacuat, joi dimineaţa, peste 100 persoane dintr-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA, două femei fiind intoxicate cu fum, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„Printr-un apel venit pe nr. de urgenţă 112, în această dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Cpt. Dumitru Croitoru' al judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA a unei unităţi de cazare tip hotel din staţiunea Păltiniş. S-a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit sursei citate, două femei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.

„După evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate, două femei de circa 50 şi 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele SMURD şi transportate la UPU Sibiu”, au mai spus cei de la ISU Sibiu.

Pompierii au anunţat că au reuşit să stingă incendiul izbucnit, joi dimineaţa, într-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma căruia au fost evacuate peste 100 de persoane.

„Incendiul a fost lichidat, cauza probabilă de izbucnire a incendiului şi pagubele urmează să fie determinate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top