fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Ziarul de Iași Foto: Ziarul de Iași

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate și amenință că se sinucide: a lăsat fără curent mii de ieșeni


Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a urcat marţi dimineaţă pe un stâlp de înaltă tensiune din Iaşi, de unde ameninţă că se sinucide. Pentru că acesta fumează, compania de electricitate a decis să întrerupă curentul în acea zonă, afectând peste 2.000 de persoane din oraş.

Bărbatul s-a urcat pe un stâlp de electricitate marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, în cartierul Alexandru cel Bun, şi ameninţă că se sinucide, transmite Mediafax.

„A fost trimisă autoplatforma cu pernă, este amplasată la baza stâlpului. La locul intervenţiei este şi un echipaj de prim ajutor. ISU este forţă de sprijin la solicitarea IPJ, care coordonează intervenţia", a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Pentru că bărbatul fumează, compania de electricitate a decis întreruperea curentului electric. Peste 2.000 de persoane din mai multe zone din Iaşi au rămas astfel fără curent.

La spitalele „Sfântul Spiridon” și de Infecțioase furnizarea energiei electrice a fost întreruptă, fiind pornite generatoarele.

Bărbatul a fost convins după câteva zeci de minute să coboare de pe stâlp. El le-a declarat polițiștilor că era nemulțumit de faptul că nu a fost plătit după ce a lucrat mai multe luni la o stână.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31