fbpx
 
Foto: Facebook/Atenție Poliția Iași Foto: Facebook/Atenție Poliția Iași

Șofer din Iași, beat și fără permis, somat cu arma: a lovit o mașină de Poliție în timp ce era urmărit


Un bărbat de 52 de ani, băut şi cu permisul anulat, s-a şicanat în trafic, marţi, cu un alt şofer, atrăgând atenţia poliţiştilor, care au plecat în urmărirea sa. Individul nu a oprit şi a ignorat şi momentul în care un poliţist local a scos arma pe geamul maşinii, lovit, în goana sa, autospeciala.

Un bărbat de 52 de ani le-a atras atenţia poliţiştilor pentru că se certa cu şoferul unei dube, pe un bulevard din Iaşi, iar maşina sa era parcată prost.

Când poliţiştii l-au rugat să îşi mute maşina, acesta s-a urcat la volan şi a plecat în trombă.

Deşi au încercat să îl oprească, cu semnale acustice şi luminoase şi l-au urmărit în trafic, bărbatul a refuzat să oprească, scrie Mediafax.

Până la urmă, s-a oprit într-o maşină de poliţie.

„În jurul orei 15.50, bărbatul de 52 de ani din Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Neptun, la intersecţie cu strada Dimineţii un bărbat ar fi provocat un eveniment rutier în care a fost implicată o autospeciala de poliţie. În urma impactului nu au rezultat victime omeneşti, iar rezultatul testării cu aparatul a fost peste valoarea legală. A fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse, la urmărire a participat şi un echipaj de la Poliţia Locală Iaşi, care era în apropiere, iar un poliţist local ar fi scos arma pe geam ca să îl someze, cu câteva clipe înainte de accident.

„Dacă trăgeai, trăgeai, asta e treaba", a spus bărbatul când a fost întrebat de poliţist de ce nu a oprit când a văzut că a scos arma.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar permisul îi era anulat tot pentru că a condus după ce a băut.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: