Foto: Libertatea Foto: Libertatea

Anchetați pentru incest! Doi frați din Iași s-au căsătorit și au făcut 5 copii


Doi fraţi după mamă, din judeţul Iaşi, sunt judecaţi pentru incest după ce, în urmă cu zece ani, au primit o condamnare cu suspendare pentru aceeaşi infracţiune.

Femeia, acum de 32 de ani şi bărbatul, de 38 de ani, au scăpat atunci de condamnare cu executare, susţinând că nu au ştiut că au aceeaşi mamă când au conceput primul copil. Între timp însă, din relaţia lor au mai apărut încă 4 copii, iar autorităţile au început o nouă anchetă, informează Știrile Pro TV.

Relaţia incestuoasă dintre cei doi fraţi după mamă, din comuna Mogoșești, a fost anchetată prima dată în 2007. Atunci, ei aveau împreună o fetiţă, după naşterea căreia s-au şi căsătorit civil, în prezenţa unui singur martor: chiar femeia care le-a dat viaţă.

Când s-a aflat de povestea, căsătoria a fost oficial desfăcută, iar cei doi au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare şi amendaţi cu câte 500 de lei pentru fals în declaraţii.

După aproape 10 ani de la prima anchetă, cazul a fost redeschis în 2016, când două sesizări anonime au ajuns la IPJ Iaşi şi la Parchetul de lângă Judecătoria Iaşi. În urmă cu două zile, cei doi au fost trimişi iar în judecată pentru aceeaşi acuzatie, de incest.

Mariana Anton, secretar Primăria Mogoşeşti: „Copiii sunt bine îngrijiți, merg la şcoală. O fetiţă este premiantă, are premiul doi la şcoală, la Mogoşeşti. Sunt înscrişi la medicul de familie, merg la şcoală, la grădiniţă. Ca şi părinţi, nu avem ce le reproşa.”

Copiii celor doi au vârste cuprinse între 1 şi 13 ani, iar de creşterea lor se ocupă mai ales mama, în timp ce tatăl lor este plecat la muncă.

Soarta lor va fi decisă de Protecţia Copilului, după ce instanţa va da o decizie definitivă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top