fbpx
 
Chirica despre consilieri locali PNL Iași: „analfabeți”, „fratele geamăn al lui Dăncilă”, „lipsă de bilă”, „nebun”, „căței”

Chirica despre consilieri locali PNL Iași: „analfabeți”, „fratele geamăn al lui Dăncilă”, „lipsă de bilă”, „nebun”, „căței”


Cu scopul cinic de a obține voturi, PNL dorește să îl aducă în partid pe primarul Mihai Chirica, cel care jignește, în mod repetat, consilierii locali ai partidului. Un atac la adresa acestora din septembrie 2019 depășește cu mult exagerările permise de limbajul politic. Într-un partid cu principii, declarațiile de mai jos ar fi fost suficiente pentru ca racolarea lui Chirica să fi fost exclusă din start. Peneliștii vor să înghită, însă, broasca și să-și umilească proprii membri.

Născuți de „mama proștilor”

Publicația Newsweek România a scris zilele trecute că „Umilitor pentru PNL Iași, în contextul racolării lui Chirica, este faptul că, în tot timpul acestei coabitări dintre „independentul” Chirica și PSD, liberalii locali au fost pur și simplu linșați de aceștia. Cei opt peneliști au fost în minoritate și, ori de câte ori au încercat să oprească mașina de vot pro-Chirica, au fost jigniți, „preferați” fiind Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat.”

Newsweek România redă declarații ale primarului, din septembrie 2019, la adresa celor doi, acestea fiind prelutate dintr-un interviu acordat BZI: „(...) analfabeți, vorbește într-o altă limbă pe care nici el nu o înțelege (...) în fiecare ședință are câte un pachet de dume parcă ar fi fratele geamăn al lui Dăncilă, parcă sunt născuți amândoi din aceeași mamă. (...) că de fapt este un titlu de carte scrisă de un profesor ieșean care a fost și decanul Facultății de Filosofie: Mama proștilor rămâne mereu însărcinată. Da, sună a glumă, dar e o realitate care te doare. (...)

Câtă lipsă de bilă poți să ai pentru că sunt niște interese meschine ale liderului tău politic adică deputatul zero (deputatul PNL Marius Bodea n.r.) Noi avem câte două - trei nulități care bușesc proiecte importante pentru orașul nostru și va trebui să facem ceva. Recomandarea mea către partidele politice: un astfel de cetățean nu-ți poate contribui cu nimic la creșterea de vizibilitate a unui partid. Un câine care latră, o luăm așa din filosofia chineză, nu este folositor nici proprietarului, pentru că lătratul continuu devine obișnuință încât nu mai știi dacă acel câine își face treaba sau e nebun. Ei, trimițând doi căței care latră în permanență, nu mai e percepția în partid: Băi, ăștia fac treabă sau îs nebuni?”

De asemenea, Chirica nu a avut nici o reacție când același Timofciuc a fost insultat de viceprimarul Gabriel Harabagiu într-o ședință de plen: „Acest agarici al Consiliului Local... Cu toții am avut la școală pămpălăul clasei. În Consiliul Local avem pămpălăul nostru, vă dați seama. Emană prostii în spațiul public”.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31