fbpx
 
Colaj foto: Ziarul de Iași Colaj foto: Ziarul de Iași

Accident rutier grav, în Iași: o șoferiță a fost proiectată prin geam după ce a fost izbită în plin de un microbuz


Un accident rutier grav a avut loc astăzi în localitatea ieșeană Schitu Duca. În urma impactului dintre un microbuz și un autovehicul a rezultat o victimă. O femeie a intrat în comă și a fost transportată de urgență la spital.

Potrivit martorilor, femeia care se afla volanul unui Logan nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, mașina fiind lovită din spate de un microbuz care se deplasa spre Vaslui.

Femeia a fost proiectată câțiva metri prin geamul de la portieră. În urma impactului, microbuzul, în care se aflau 8 muncitori, a ajuns într-un gard.

Şoferiţa, de aproximativ 45 de ani, a fost transportată în comă la spital. Alţi doi pasageri din microbuz au fost răniţi, dar nu se află în stare gravă.

„La locul accidentului au fost trimise două echipaje, unul cu medic si unul de tip B. La fata locului a fost gasita o femeie  de 46 ani, soferita Loganului,  nepurtatoare de centura, ce a fost proiectata in afara autovehicolului si pasagerii dubei. Dintre acestia doar pacienta proiectata a fost preluata de echipajul  cu medic, intubata si ventilata pentru trauma craniana severa si dirijata catre Spitalul de Neurochirugie. Ceilalti pasageri au refuzat transportul la spital”, a precizat șefa UPU SMURD Iași, dr. Diana Cimpoeşu, pentru „Ziarul de Iași”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30