Print this page
Imaginea zilei: tânăr călare, prin centrul Iașului, în plină carantină. Motivul pentru care a mers călare 50 de kilometri

Imaginea zilei: tânăr călare, prin centrul Iașului, în plină carantină. Motivul pentru care a mers călare 50 de kilometri


Mai multe imagini cu un tânăr călare pe străzile din Iași s-a viralizat miercuri pe rețele sociale. În condițiile în care transportul în comun a fost suspendat, oamenii au bănuit că aceasta a fost soluția găsită de el pentru a se deplasa în oraș. Însă, el a călărit de fapt 50 de kilometri ca să ajungă în Iași, deoarece cursele de microbuz nu mai circulă, iar iubita sa se pregătea să nască.

Tânărul de 22 de ani s-a pregătit cum trebuie: pe față și-a pus o mască de protecție și a completat declarația pe propria răspundere.

El a fost surprins de mai mulți ieșeni călare prin Iaşi şi a fost oprit de forţele de ordine în centrul oraşului.

El le-a explicat poliţiştilor că este din localitatea Răducăneni şi că avea de rezolvat o problemă personală la Iaşi. Mai exact, iubita lui se afla la maternitate și tocmai urma să nască.

Ioana Bâlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat pentru Mediafax că tânărul le-a prezentat poliţiştilor o declaraţie pe propria răspundere, completată în conformitate cu Ordonanţa Militară 3/2020, însă a primit un avertisment pentru că în Iaşi nu se poate intra cu animale, în baza unei decizii a Consiliului Local.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare