fbpx
 

Fiole cu sânge, aruncate pe marginea unui drum din Dolj


Zeci de fiole cu sânge au fost aruncate pe marginea unui drum din Dolj. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă sângele este uman sau de animale şi cum au ajuns fiolele pe marginea drumului, transmite Mediafax.

Poliţiştii din Dolj au fost sesizaţi, sâmbătă, de o persoană, că pe marginea drumului, între localităţile Ţuglui şi Calopăr, sunt aruncate zeci de fiole cu sânge.

Potrivit unor surse locale, în apropiere ar fi fost găsite şi mai multe cutii cu medicamente de uz veterinar.

Poliţiştii au ridicat fiolele şi aşteaptă rezultatul unei expertize pentru a afla dacă sângele este uman sau provine de la animale. Anchetatorii trebuie să afle şi cum au ajuns eprubetele pe marginea drumului.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, între localitățile Ţuglui si Calopăr, în afara părții carosabile, au fost găsite mai multe fiole ce par să conţină sânge. Poliţiştii Serviciului Arme, Exlozivi şi Substanţe Periculoase Dolj s-au deplasat la faţa locului şi au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, materialele găsite în zona respectivă, natura acestora urmând a fi stabilită”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru „poluarea prin evacuarea, în atmosferă sau pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase”.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: