fbpx
Portokal
Ieșean prins la controlul de frontieră cu un permis de conducere fals cumpărat din Republica Moldova cu 400 de euro

Ieșean prins la controlul de frontieră cu un permis de conducere fals cumpărat din Republica Moldova cu 400 de euro


Poliţiştii de frontieră din Huşi efectuează cercetări în privinţa unui ieșean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În noaptea  de 21/22 aprilie  a.c., în jurul orei 00.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, a oprit pentru control, pe raza localităţii Drânceni, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de ieşeanul L.C., în vârstă de 53 de ani.

La controlul de frontieră, L.C. a prezentat  un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova. Având  suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals şi  că L.C. nu figurează în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unui cetăţean din Chişinău,  ale cărui date nu le cunoaşte, contra sumei de 400 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top