fbpx
Portokal
Tragedie în Covasna: bătrân dat dispărut la sfârșitul săptămânii trecute, găsit ucis de urs într-o pădure

Tragedie în Covasna: bătrân dat dispărut la sfârșitul săptămânii trecute, găsit ucis de urs într-o pădure


Un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Comandău, dispărut de la domiciliu, a fost găsit, marţi, fără viaţă într-o pădure din apropiere, fiind posibil ca acesta să fi fost atacat de un animal sălbatic.

Bărbatul a fost dat dispărut vineri, iar pentru căutarea lui au fost mobilizate efective de poliţişti, jandarmi, salvamontişti, precum şi un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), transmite Agerpres.

„Eforturile de căutare a bărbatului de 70 de ani din comuna Comandău care a plecat voluntar de la domiciliu în data de 24.04.2020, orele 10, în sectorul forestier de pe raza localităţii Comandău în zona denumită popular ,,Beţaşu" şi care nu a mai revenit la domiciliu, au continuat şi azi, 28 aprilie a.c. Echipele de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, specialişti din cadrul Serviciului Salvamont şi voluntari au beneficiat de sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, care a acţionat cu un elicopter în zonă. Din păcate azi, în cursul după-amiezii, bărbatul a fost găsit decedat. Trupul neînsufleţit al bărbatului prezenta urme corespondente cu cele produse de animalele sălbatice, iar în continuare se vor efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost găsit la aproape trei kilometri de localitatea Comandău şi ar fi fost atacat de un urs.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top