Sursa foto: storyblocks.com Sursa foto: storyblocks.com

STUDIU - Ce se va schimba și ce va rămâne la fel în industria de GAMBLING după epidemia de coronavirus?


Fără îndoială, pandemia de coronavirus a avut și va continua să aibă consecințe profunde la nivel global, în numeroase sectoare. Aproape în orice domeniu au fost necesare schimbări și ajustări în dinamica obișnuită a activităților desfășurate, astfel încât acestea să poată corespunde noilor reguli și măsuri de siguranță.  

Lumea cazinourilor nu a fost ocolită de efectele pandemiei. În ciuda faptului că este imposibil de stabilit cu exactitate ceea ce rezervă viitorul, se pot face previziuni cu privire la scenariile cele mai verosimile, care implică atât schimbări ample, cât și aspecte invariabile. 

În ce măsură afectează pandemia sectorul de gambling?

Ce se va schimba în industria jocurilor de noroc?

  • Mai puține jocuri de noroc clasice și mai multe online

Ca urmare a măsurilor restrictive, jocurile de noroc land-based au fost suspendate. Dacă acestea au înregistrat pierderi semnificative în ultimele luni (între 50 și 100% în România, potrivit datelor), nu se poate spune același lucru despre cele online. Lumea întreagă se orientează către spațiul virtual și este foarte probabil ca interesul pentru acest mediu să rămână constant de acum înainte, având în vedere că prezintă numeroase avantaje și facilități. 

  • Mai puține pariuri și mai multe cazinouri

Pe fondul suspendării manifestărilor sportive, a apărut o întrebare firească: pe ce se poate paria? Cu excepția competițiilor de sporturi virtuale, în actualele condiții, atenția se poate îndrepta către alte forme de jocuri de noroc. Lumea online pune la dispoziție numeroase bonusuri la cazinouri, care vor orienta interesul jucătorilor înspre alte laturi ale acestei industrii. În plus, acest tip de gambling a câștigat din ce în ce mai mult teren în ultimii ani, prin urmare doar se va consolida o tendință deja existentă.  

Ce rămâne neschimbat în industria jocurilor de noroc?

  • Interesul jucătorului

Se știe deja că întreaga istorie a oamenilor este marcată de situații când aceștia au fost nevoți să se adapteze circumstanțelor. Iubitorii de pariuri au stabilit o nouă direcție înspre cazinourile online și este foarte probabil să fi descoperit în acest fel o nouă atracție și alte abilități neexplorate. În fond, în asta constă evoluția: rezistență, adaptare și schimbare. Prin urmare, mulți vor rămâne fideli acestei formule, abandonând-o pe cea cu care erau obișnuiți până acum. Acest lucru este o confirmare clară a faptului că interesul pentru acest sector a rămas constant.  

  • Adrenalina și starea de relaxare

Industria jocurilor de noroc online, deși nu implică interacțiune la nivel social în accepția tradițională, nu exclude în niciun fel adrenalina și starea de relaxare, cu atât mai mult cu cât pune la dispoziție șansa unor câștiguri substanțiale. Majoritatea jucătorilor afirmă că acest interes îi ajută să-și golească mintea și să uite de problemele reale, așadar lumea virtuală oferă în aceeași măsură deconectare și destindere. Experiența rămâne neschimbată.

Aceste lucruri nu înseamnă că, odată ce situația la nivel global se va stabiliza, jocurile de noroc clasice vor înceta să mai existe. Însă, cel mai probabil, interesul pentru mediul virtual va fi în constantă creștere, cu atât mai mult cu cât epidemia a impus o distanțare socială care va continua să fie menținută mult timp de acum înainte.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top