Crimă oribilă în Argeș: un bărbat și-a ucis soția, apoi s-a sinucis. Fetița mai mică, în vârstă de 3 ani, a descoperit cadavrele

Crimă oribilă în Argeș: un bărbat și-a ucis soția, apoi s-a sinucis. Fetița mai mică, în vârstă de 3 ani, a descoperit cadavrele


Crimă îngrozitoare, urmată de sinucidere, într-o comună din Argeș. Un bărbat de 47 de ani și-a ucis cu sălbăticie soția, cel mai probabil azi-noapte, când cele două fiice ale lor, de 3 și 11 ani, dormeau.

Pe baza probelor din casa familiei, procurorii spun că bărbatul s-a sinucis, fără să lase niciun bilet de adio.

Nimic nu prevestea seria de nenorociri în această familie care a trăit în bună pace 12 ani, spun vecinii. Singură problemă, în ultima vreme, a fost cea financiară, mai ales că bărbatul era singurul care muncea. Aseară, târziu, a răbufnit.

Cătălin Arsene, procuror în cadrul Parchetului Argeș: „Și-a lovit soția de mai multe ori. Copiii nu au asistat, dar fetița mai mică, în vârstă de 3 ani, este cea care și-a găsit mama. La rândul ei, a anunțat-o pe sora mai mare”.

Copila cea mare a sunat-o apoi pe sora ei de 22 de ani, dintr-o căsătorie anterioară a mamei. Iar tânăra, șocată de vestea că atât mama, cât și soțul ei sunt fără viață, a anunțat imediat poliția.

Tatăl femeii ucise spune că și-a văzut fiica pentru ultima dată chiar aseară. A încremenit când a aflat nenorocirea.

După crimă, bărbatul și-a pus capăt zilelor la câțiva metri de victimă, spun procurorii.

Sora cea mare, în vârstă de 22 de ani, ar vrea să le ia pe cele două copile și să le crească mai departe, însă cei care vor decide soarta celor două sunt reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top