Doi participanți la protestul de vineri, din Capitală, duși la secția de Poliție

Doi participanți la protestul de vineri, din Capitală, duși la secția de Poliție


Două persoane care au participat la o altercație, în timpul protestului din Piața Victoriei, au fost duse la secția de poliție pentru identificare și pentru luarea măsurilor legale, anunță Jandarmeria București.

„Prin măsurile pe care le luăm, punem pe primul plan sănătatea, ordinea publică și siguranța participanților la adunarea publică. Primele măsuri pe care le-am luat sunt de dialog, apel la responsabilitatea persoanelor prezente și recomandări pentru respectarea măsurilor de protejare a sănătății.

Astfel, Jandarmeria București solicită tuturor cetățenilor să respecte regulile de distanțare socială și să nu participe la astfel de manifestații publice. Până in prezent, două persoane care au participat la o altercație au fost conduse la secția de poliție pentru identificare și pentru luarea măsurilor legal”, transmite, vineri seara, Jandarmeria Capitalei.

Reamintim, peste 100 de protestatari s-au adunat, vineri seara, în Piața Victoriei din București, peste drum de sediul Guvernului.

În majoritate adepți ai teoriei conspirației, participanții nu poartă măști de protecție și nu respectă distanța, reguli recomandate de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu noul coronavirus.

Protestatarii, între care fostul ministrul Bogdan Stanoevici și fostul europarlamentar Adrian Severin, sau dacopați, denunță restricțiile impuse în contextul epidemiei.

Mobilizarea s-a făcut pe o rețea de socializare.

Organizatorii manifestației cer dovezi ale cazurilor în baza cărora sunt întocmite statisticile oficiale.

Pe pancarte erau scrise mesaje precum „Imunizare naturală, nu carantină socială” sau „Cui foloseşte demenţa termometrizării?”.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top