Bărbat din Timiș prins cu amfetamină în Vama Borș

Bărbat din Timiș prins cu amfetamină în Vama Borș


Poliţişti de frontieră din Vama Borș au descoperit cantitatea de aproximativ 90 de grame de substanţă pulbere, suspectă a fi amfetamină, ascunsă asupra unui cetăţean român și în interiorul autoturismului pe care îl conducea.

„În data de 19.05.2020, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, cetățeanul român J.S., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș.

Acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări asupra persoanei și autoturismului, fiind astfel descoperite, în buzunarul stâng al bluzei bărbatului, sub scaunul pasagerului dreapta față și sub bancheta din spate, mai multe plicuri cu substanță pulbere de culoare albă, învelite în folie de aluminiu. Şoferul a declarat că este vorba de substanțe interzise, precizând că este consumator ocazional de droguri.

Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de aproximativ 90 de grame substanță pulbere de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină - drog de mare risc, care a fost ridicată în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc, fără drept şi cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept, iar dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluționare - Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea care a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top