Fiica fostului principe Nicolae, prima apariție publică pe internet: „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”

Fiica fostului principe Nicolae, prima apariție publică pe internet: „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”


Iris Anna, fiica de 4 ani a fostului principe Nicolae al României, face senzație pe rețelele sociale. Mama ei, Nicoleta Cîrjan, a distribuit pe contul oficial o imagine care a atras simpatia celor din jur.

 „Atâta fericire. Atât de perfectă”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook în dreptul unei fotografii cu fiica ei de 4 ani. Sute de oameni au reacționat la imaginea care ar înduioșa pe oricine, cu un copil născut dintr-o relație imposibilă.

„Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”, a fost una dintre reacțiile internauților. Oamenii au comparat-o pe fetiță cu o prințesă, deși nu va putea niciodată să se apropie de Casa Regală a României.

Iris Anna s-a născut în urma relației Principelui Nicolae cu o „femeie din popor”, relație care a dinamitat Familia Regală a României. La 1 august 2015, Regele Mihai al României i-a retras lui Nicolae titlul de Principe al României și calificativul de Alteță Regală și l-a exclus din Linia de Sucesiune la Coroana României. Până atunci, Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune dinastică.

Anul trecut, fostul principe Nicolae a anunțat pe Facebook că un test de paternitate cerut chiar de el a demonstrat că este tatăl fetiței Iris Anna.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a declarat public nepotul Regelui Mihai.

Fostul Principe Nicolae, care a rămas cu numele primit la naștere, Nicholas Medforth-Mills, este fiul Principesei Elena a României și a profesorului Robin Medforth-Mills.

În septembrie 2018, nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder, o tânără absolventă de ASE, cu master în Relații Internaționale și Integrare Europeană.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top