Love Story de Balș: Tânăr arestat preventiv după ce a încălcat măsura izolării pentru a-și vedea iubita

Love Story de Balș: Tânăr arestat preventiv după ce a încălcat măsura izolării pentru a-și vedea iubita


Un tânăr de 22 de ani din Balş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu, pentru a-și vedea iubita, potrivit Mediafax.

Duminică, bărbatul conducea o maşină pe o stradă din Craiova când un echipaj de poliţie i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Tânărul a apăsat, însă, şi mai tare pedala de acceleraţie, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. După o urmărire ca-n filme pe mai multe străzi din Craiova, şoferul a abandonat maşina şi a încercat să fugă. A fost prins de poliţişti care, în urma verificărilor, au găsit şi explicaţia pentru gestul său.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 22 de ani, din Balş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul condus de cel în cauză, ar fi avut montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare. De asemenea, tânărul figura în izolare la adresa de domiciliu din Balş, din data de 23 mai”, anunţă reprezentanţii Poliției Dolj.

Potrivit unor surse locale, tânărul le-a spus poliţiştilor că şi-a asumat aceste riscuri pentru a-şi vizita iubita. Judecătorii l-au trimis pentru 30 de zile în spatele gratiilor, în arest preventiv.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top