fbpx
Portokal
Adrian Sârbu revine în mass-media nu cu una, ci cu trei televiziuni

Adrian Sârbu revine în mass-media nu cu una, ci cu trei televiziuni


Adrian Sârbu, fostul boss de la Pro TV, a obținut anul trecut licențe pentru trei televiziuni, Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) și Aleph Comedy (tematic divertisment). Din cauza pandemiei de coronavirus, lansarea celor trei posturi TV a fost amânată.

Adrian Sârbu a anunţat deja că televiziunea de știri, Aleph News, va începe să emită în una iunie. Între timp, au avut loc și schimbări importante în acționariatul celor trei proiecte.

Adrian Sârbu a făcut un pas în spate, iar acționariatul majoritar a fost preluat de avocatul său, Andrei Sorescu, scrie MediaExpres. Avocatul de profesie a explicat că intră în acționariat printr-o "infuzie de capital", iar banii ar fi câștigați din avocatură și alte investiții.

„Ideea a apărut la sfârșitul anului, a fost influențată direct de solvabilitatea mea, motiv pentru care domnul Sârbu a intuit în persoana mea un partener de nădejde pentru o infuzie de resurse în acest proiect. Deci nu am avut o altă înțelegere în cursul verii. Ideea asocierii prin infuzie de capital venită din partea mea a fost la sfârșitul anului", a spus Andrei Sorescu, în ședința CNA.

CNA a aprobat prelungirea termenului de intrare în emisie cu șase luni pentru cele trei televiziuni pe care le pregătește Adrian Sârbu. În aceeași ședință, Adrian Sârbu a spus că Aleph Business va fi lansată până în septembrie.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top