fbpx
Portokal
Cătălin Moroșanu, star de cinema: va juca într-un film alături de Dan Negru

Cătălin Moroșanu, star de cinema: va juca într-un film alături de Dan Negru


Cătălin Moroşanu va juca într-un film alături de Dan Negru. Acesta va interpreta rolul unui fost luptător în Afghanistan a cărui fetiță este răpită. „Moartea din Carpați” a început deja cursurile de actorie cu o profesoară.

„E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit. Voi juca într-un film, făcut pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc. E prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare. Sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Antena1.

Moroșanu face cursuri de actorie și este nerăbdător să înceapă filmările.

„Lucrez cu o profesoară de actorie. Trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult. Trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Începem filmările pe 15 iunie. O să fie şi Dan Negru. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare. Încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”, a spus Cătălin Moroşanu.

 

Sursa: prosport.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top