fbpx
 
Marius Bodea, candidat USR-PLUS la Consiliul Județean. Va fi luptă încinsă cu Alexe!

Marius Bodea, candidat USR-PLUS la Consiliul Județean. Va fi luptă încinsă cu Alexe!


Candidat surpriză din partea USR-PLUS la șefia Consiliului Județean Iași. Alianța l-a nominalizat pe deputatul independent Marius Bodea, demisionat recent din PNL după ce primarul PSD Mihai Chirica a fost acceptat în partid. Bodea va intra în luptă împotriva fostului său coleg de partid, liberalul Costel Alexe, dar și a actualului președinte al CJ Iași, social-democratul Maricel Popa.

„În ultimele 6 luni ne-am aflat la masa negocierilor cu colegii din Alianță.

Ne-am așezat la discuții având un singur obiectiv: să oferim ieșenilor posibilitatea de a alege dintre cei mai buni candidați. Azi, o primă etapă a negocierilor s-a încheiat și venim către voi cu un prim rezultat.

Negocierea politică este un proces lung și deseori provocator. În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă. Sondajele demonstrează că doar împreună, ca Alianță, avem capacitatea să câștigăm alegerile locale.

Vom avea o campanie articulată, așa cum o așteaptă alegătorii noștri, prin care îi vom convinge și pe cei nehotărâți să aleagă candidații Alianței si programele politice realizate pentru progresul și bunăstarea comunității.

Avem datoria să renunțăm la orgolii în fața electoratului și să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală. Iașul merită să iasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote. Stă doar în puterea noastră să-i convingem pe toți că suntem cei mai buni și singura alternativă viabilă”, spun liderii ieșeni ai USR-PPLU, Cosette Chichirău și Monica Elena Berescu, într-un comunicat remis în această seară.

Rezultatele negocierilor încheiate astăzi, 18 iunie, la Iași sunt:

  • candidatul unic al Alianței pentru funcția de primar al Municipiului Iași va fi candidatul propus de USR, Cosette Chichirau;
  • candidatul unic al Alianței pentru funcția Președinte al Consiliului Județean Iași va fi candidatul propus de USR, Marius Bodea;

„Începând cu săptămâna viitoare vom discuta pe localitățile din zona metropolitană, urmând ca în a treia etapă să venim cu detaliile referitoare la Pașcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlau, precum și celelalte UTA-uri”, se mai arată în comunicat.

Marius Bodea a declarat pe pagina sa de Facebook că se simte onorat de a candida din partea USR-PLUS:


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: