Fiul unui primar din Brașov, arestat după ce a tăiat degetul unui copil orfan și l-a dat la câini

Fiul unui primar din Brașov, arestat după ce a tăiat degetul unui copil orfan și l-a dat la câini


Fiul unui primar din judeţul Braşov a fost arestat, după ce a tăiat cu toporul degetul unui minor orfan şi l-a dat la câini. Bărbatul a vrut să-l pedepsească pe băiat pentru că a încercat să fugă de la stâna acestuia. În prezent, copilul se află într-un centru al Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului (DGASPC) Braşov.

Conform unor surse judiciare, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală într-un dosar deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov şi a fost arestat preventiv, în baza unei decizii a instanţei competente, contestaţia depusă la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov fiind respinsă.

Sătul de munca grea și de umilințele pe care trebuia să le suporte zilnic, băiatul a încercat să fugă de la stâna situată în localitatea brașoveană Crizbav, sperând că în felul acesta își va recăpăta libertatea, scrie brasovstiri.ro, citat de România TV.

Nu a apucat să ajungă prea departe că a fost prins din urmă de fiul primarului din localitate. Acesta l-a băgat cu forța în mașină și l-a dus înapoi la stână. Acolo s-a hotărât să-i dea o lecție pe care n-o va uita prea curând: bărbatul i-a tăiat un deget cu toporul, iar apoi a dat unui câine să mănânce falangele retezate.

Minorul, care ar fi suferit leziuni fizice, a fost preluat în regim de urgenţă într-un centru al DGASPC Braşov.

„Vineri, Poliţia municipiului Braşov ne-a solicitat pe Telefonul copilului prezenţa unui angajat în vederea audierii unui minor. Sâmbătă, acesta a fost preluat în regim de urgenţă şi plasat într-un centru", a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al DGASPC Braşov, Lidia Mailat.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top