Operațiune contracronometru: amplă desfășurare  de forțe pentru căutarea unui șofer român de TIR dispărut în Germania

Operațiune contracronometru: amplă desfășurare de forțe pentru căutarea unui șofer român de TIR dispărut în Germania


Un șofer de TIR, în vârstă de 43 de ani, din județul Călărași, care se afla într-o situație de pericol pe teritoriul Germaniei, a fost salvat în urma cooperării dintre polițiștii români și germani.

„La data de 2 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că soțul său care își desfășoară activitatea ca șofer de TIR angajat al unei societăți din Germania, a dispărut.

Imediat, au fost realizate activitățile procedurale, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, pentru transmiterea informațiilor despre cel în cauză către autoritățile germane.

Totodată, a fost constituită o echipă de polițiști care a documentat posibilelor locații în care bărbatul s-ar putea afla”, se arată într-un comunicat al polițiștilor români.

În timpul desfășurării activităților, soția dispărutului a revenit cu precizări, în sensul că a primit un mesaj de la soțul său, în care acesta îi comunica faptul că intenționează să se expună unei situații de pericol.

„Împreună cu autoritățile germane au fost obținute rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de bărbat, constatându-se că acesta se afla de mai multe minute într-o zonă izolată.

Au fost alertate echipele de poliție germane competente teritorial, bărbatul fiind găsit în timp util pentru a fi salvat. Acesta a fost internat într-o unitate spitalicească, fiind în afara stării pericol”, mai precizează reprezentanții Poliției Române.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top