fbpx
 
Foto: NewsPascani.com Foto: NewsPascani.com

Copil de 12 ani electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon în triajul Stației CFR Pașcani pentru a face un selfie


Un copil de 12  ani de zile s-a electrocutat, duminică după-amiază, după ce s-a urcat pe un vagon garat în Triajul Stației CFR Vagoane, din zona Vatra, cu intenția de a-și face o fotografie, informează NewsPascani.com.

Potrivit autorităților s-a format un arc electric cu linia electrică de 27.000 de volți. Copilul are arsuri pe 70% din suprafața corpului, dar este conștient. La fața locului au ajuns echipaje de la Serviciul de Ambulanță Pașcani și Poliția TF.

Copilul a fost preluat de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, care inițial l-a transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal, de unde a fost direcționat către Spitalul de copii „Sfânta Maria” din Iași.

Victima se afla într-o plimbare cu bunicul său. În zona respectivă ar fi mers către vagoane, unde s-a urcat pe unul dintre ele cu intenția de a-și face poză, dar s-a electrocutat.

Bunicul său culegea prune dintr-un copac din zonă, când a auzit țipete. S-a îndreptat către zona vagoanelor unde știa că este nepotul și l-a văzut cu hainele arzând. Omul i-a acordat primul ajutor, în timp ce solicita sprijinul personalului medical.

 

Sursa: NewsPascani.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31