fbpx
Portokal
Polițist local amendat pentru că a intrat fără mască într-un magazin: cel care l-a filmat riscă și el o amendă pentru jignirile aduse agentului (VIDEO)

Polițist local amendat pentru că a intrat fără mască într-un magazin: cel care l-a filmat riscă și el o amendă pentru jignirile aduse agentului (VIDEO)


Un doljean l-a filmat pe un poliţist local în uniformă care intrase fără a purta mască într-un magazin, încălcând astfel legislaţia valabilă în timp de pandemie. Mai mult decât atât, cel care a filmat totul l-a apostrofat dur pe poliţist, apoi a pus imaginile pe o reţea de socializate, scrie „Adevărul”.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la un poliţist local, care ar fi intrat într-un magazin din Craiova, fără a purta masca de protecţie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu.

Astfel, poliţistul local a fost amendat cu 500 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19.

„De asemenea, verificările sunt continuate de poliţişti în vederea identificării persoanei care se poate auzi pe înregistrare adresând cuvinte jignitoare”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj. Şi persoana în cauză riscă să fie amendată pentru încălcarea legii privitoare la ordinea şi liniştea publică.

Pe fundalul sonor al înregistrării postate pe o pagină de pe o reţea de socializare se aude cum un bărbat îi reproşează vehment, în termeni jignitori, poliţiştului local că nu poartă mască, deşi intrase într-un magazin.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top