fbpx
Român acuzat de autoritățile italiene că și-a exploatat copilul de doi ani: a vrut să-l vândă unor turiști pentru a fi abuzat sexual (VIDEO)

Român acuzat de autoritățile italiene că și-a exploatat copilul de doi ani: a vrut să-l vândă unor turiști pentru a fi abuzat sexual (VIDEO)


Caz șocant în Italia, unde un român este acuzat că și-a exploatat băiețelul de numai doi ani.

Potrivit martorilor, tânărul tată le-ar fi propus unor turiști să le vândă copilul, pentru a întreține relații sexuale cu ei. Individul a fost reținut de poliție, iar cel mic a fost preluat de autoritățile italiene.

Scenele au fost surprinse în stațiunea italiană Ostia, imediat lângă Roma. Tânărul tată l-ar fi oferit pe cel mic unor turiști contra cost, pentru relații sexuale, au povestit oamenii care au sunat imediat la poliție. Bărbatul a fost încătușat.

Potrivit autorităților italiene, tatăl este rom și locuiește într-o tabără plină cu oameni fără adăpost din apropierea Capitalei. A fost dus în arest, la închisoarea Regina Coeli și va trebui dea explicații pentru fapta sa.

În plus, a fost acuzat și de agresarea unuia dintre polițiști.

Romulus Popescu, președintele Asco Rom din Italia: „Cred că e ceva inimaginabil. Până acum nu am mai auzit de cazuri de genul în nordul Italiei, pentru că noi românii suntem un popor care ne iubim copiii. Eu sunt indignat, este o rușine, o pată pe imaginea poporului român, pentru că chiar dacă sunt de etnie rromă, fac parte din cetățenii poporului nostru și îmi pare foarte rău că dau o imagine proastă despre poporul nostru.”

Băiețelul de doi ani a fost preluat și dus de urgență la spital. Presa italiană a scris despre el că era flămând și deshidratat. Va ajunge, cel mai probabil, într-un centru destinat copiilor cu probleme.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top