fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 19 August 2017

O nouă tragedie pe calea ferată a provocat multă durere şi spaima la Lugoj, în Timiş. Un bătrân de 89 de ani a murit după ce a reuşit să-şi salveze soţia de pe șine.

 

Cei doi nu au observat trenul, din cauza vegetaţiei, spun martorii.

 


Publicat in Social
Sunt căutări intense în Spania, pentru că poliţia crede că teroristul care a intrat cu o furgonetă în mulţimea de pe La Rambla este, totuși, încă în viaţă. E vorba despre un marocan în vârstă de 22 de ani, Younes Abouyaaqoub. Acesta ar fi condus furgoneta, și nu de tânărul de 17 ani care furase actele fratelui său pentru a închiria mașina, așa cum se anunțase vineri seara.

 

Pe măsura ce ancheta avansează, polițiștii află tot mai multe detalii despre complotul iniţial.

 


Publicat in Panorama
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la marginea comunei ieșene Tătăruși. La bordul aparatului erau două persoane. Una dintre ele, pilotul, a murit, după ce s-au încercat manevre de resuscitare. Cealaltă persoană e în stare destul de gravă, dar stabilă.

 

Martorii spun că avionul ar fi avut probleme tehnice în timpul zborului, pentru că atunci când a încercat să execute o manevră în aer pur şi simplu a intrat în picaj.

 


Publicat in Social
Incident în Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei. O tânără de 23 de ani a ajuns la spital, după ce s-a rănit în timp ce se dădea pe o tiroliana.

 

Martorii spun că victima nu ar fi fost prinsă de personal la turnul de sosire, s-a rostogolit, după care s-a lovit de coarde. Rănită la picior, tânăra a fost transportată la Spitalul „Bagdasar Arseni”.

 


Publicat in Sanatate
Un accident rutier grav s-a produs în judeţul Gorj. Cinci tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod. Una dintre victime este în stare critică.

 


Publicat in Social
Simona Halep, numărul 2 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Cincinnati. Românca a învins-o în sferturi, scor 6-4, 7-6 (1), pe britanica Johanna Konta, a şaptea jucătoare a lumii, după o oră şi 49 de minute de joc intens. A fost un joc dramatic, mai ales în setul al doilea, finalizat cu o revanșă superbă asupra britanicei.

 


Publicat in Alte Sporturi
Compania Neslte este acuzată că a vândut apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, în ultimii 10 ani, încât izvorul Poland Spring din care susţine compania că a îmbuteliat apa, ar fi secat cu 50 de ani în urmă, potrivit wsj.com.

 


Publicat in Companii
Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan) s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecând în semifinale, în numai 67 de minute, de cuplul Sania Mirza/Shuai Peng (India/China), cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 7-5.

 

În ultimul act al competiției, învingătoarele vor da piept cu echipa Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 2, care a trecut cu 7-6 (5), 6-2, de perechea cehă Lucie Safarova/Barbora Strycova, cap de serie numărul 3.

 


Publicat in Alte Sporturi
O tânără de 28 de ani din Iaşi a ajuns în comă la Spitalul „Sfântul Spiridon“ după ce a încercat să se sinucidă cu mai multe pastile.

 


Publicat in Social
Telenovela la o asociație-mamut din zona Minerva pornită din relații îmbârligate la vârsta a treia. Împotriva administratorei și casierei s-a declanșat o furtună de scrisori anonime, trimise la toate instituțiile statului: Primărie, Prefectură, Poliție. Femeile sunt acuzate de ilegalități, abuzuri și comportament indecent. Suspectul principal pentru aceste delațiuni este fostul soț al casierei Nicoleta Dura, care la partaj a rămas fără casă.

 

Un anomim a pus pe jar autorităţile locale şi guvernamentale. Prin intermediul unor petiţii, persoana fără chip şi CNP susţine că într-o asociaţie din Iaşi s-ar petrece mai multe fapte de natură penală, iar sute de proprietari ar fi prejudiciaţi. IPJ Iaşi a primit ordin să identifice persoana în cauză. Pe numele administratorei şi a casierei care fac obiectul plângeri a fost începută urmărirea penală.

 


Publicat in Reportaje
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« August 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31