fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 27 Decembrie 2019

Soții morţi în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu erau patronii unui magazin din centrul Piteștiului.

Publicat in Social
Cabinetul Orban se reunește vineri seara în ședință de Guvern, de la ora 20. Conform ordinii de zi publicate după ora 15, Ministerul Justiţiei propune desfiinţarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Publicat in Guvern
Un bărbat din Pitești a fost reținut după ce a lovit un polițist chiar în sediul Secției de Poliție, unde fusese dus pentru audieri în urma unui scandal petrecut într-un bloc, informează Mediafax.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 57 de ani din Baia Mare a murit subit, pe o bancă, într-o staţie de autobuz din zona parcului central.

Publicat in Social
O tânără de 19 ani din Germania a căzut, vineri, cu ATV-ul într-o râpă de 15 metri, în comuna Arieșeni, județul Alba. Aceasta a fost salvată de un echipaj Salvamont Alba și a fost preluată de o mașină SMURD care a transportat-o la UPU, informează Mediafax.

Publicat in Sanatate
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o informare meteorologică de intensificări ale vântului şi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în zona de munte, iar pe parcursul zilei de duminică şi în sud-est, precum şi o atenţionare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol pentru Carpaţii Meridionali şi de Curbură şi şase judeţe din Moldova.

Publicat in Vremea
Polițiștii ieșeni au fost sesizați joi, cu privire la faptul că agenții de pază, din incinta unei societăți comerciale, au surprins un tânăr, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Publicat in Justitie
În urma schimbului de informaţii dintre polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și autoritățile din Marea Britanie, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat, pe teritoriul Marii Britanii, un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Pașcani, urmărit național și internațional.

Publicat in Justitie
Polițiștii pășcăneni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Un tânăr a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieşeni au intervenit joi, în a doua zi de Crăciun, la peste 160 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat 100 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 25 de infracțiuni.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2