fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 28 Mai 2019

Un incendiu a izbucnit marți după-amiază la un bloc din apropierea sediului Judecătoriei Iași.

Publicat in Social
Sanctitatea Sa Papa Francisc a afirmat, într-un mesaj înaintea vizitei sale în România, difuzat marţi seară în exclusivitate de TVR, că vine între români pentru a „merge împreună".

Publicat in Social
Vizita Sanctităţii Sale Papa Francisc la Iaşi este organizată de Administraţia Prezidenţială, Episcopia Romano – Catolică şi partenerii locali, Dieceza de Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi.

Programul călătoriei apostolice pe care Papa Francisc o va face în România a fost detaliat pe 25 martie într-un comunicat de presă emis de Vatican. După ceremoniile care vor avea loc la Bucureşti şi Şumuleu – Ciuc, Sanctitatea Sa este aşteptat la Iaşi în după – amiaza zilei de 1 iunie, urmând să participe la două evenimente importante: vizita la Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” programată la ora 17.25, urmată apoi de „Întâlnirea mariană cu tinerii şi familiile”, la care se adaugă un discurs ţinut în Piaţa Palatului Culturii. Vizita Sfântului Părinte la Iaşi se va încheia în jurul orei 19.00.


Publicat in Administratie Locala
Luni seară, pe 27 mai, circa 20 de români din Milano s-au reunit în faţa Consulatului României pentru a sărbători „arestarea lui Liviu Dragnea”. Românii au pregătit un pachet destinat politicianului, «aşa cum toţi românii trimit pachete acasă, pentru diferite ocazii ». Coletul a fost trimis cu o firmă de transport la penitenciarul de la Rahova.

Publicat in Social
Un tânăr de 19 ani, din municipiul Iaşi s-a prezentat ieri, la secția 3 Poliție unde a predat poliţiştilor o borsetă.

Publicat in Social
Trandafirii au o istorie foarte îndelungată şi o largă paletă de culori. Au reprezentat simbolul iubirii, al frumuseţii, al războiului şi al politicii. Arheologii au descoperit fosile ale acestei flori datând de circa 35 de milioane de ani. Această floare numără peste 150 de specii răspândite în lume din emisfera nordică din Alaska până în Mexic şi chiar în nordul Africii. Cultivarea trandafirilor în grădinile imperiale a început aproximativ acum 5.000 de ani în China.

Publicat in Naturism
Fostul premier Adrian Năstase a anunţat, marţi, pe blogul său, că alături de fostul senator PSD Octav Cozmâncă şi alţi actuali şi foşti lideri ai partidului va constitui un grup de sprijin ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Publicat in Parlament
Grav accident de circulație pe raza localității sucevene Oniceni, marți după-amiază. O persoană și-a pierdut viața după ce două tiruri și un autoturism au intrat în coliziune.

Publicat in Moldova
Polițiștii locali aflați în misiune de patrulare în municipiul Botoșani au fost sesizați ieri, în jurul orei 11.00, de salariații Eltrans că un minor fără supraveghere se află în tramvaiul care circula pe traseul Cătămărăști – Luceafărul.

Publicat in Moldova
Într-o conferință de presă ce a avut loc marți după-amiază, primarul din comuna Schitu Duca i-a cerut demisia lui Maricel Popa din fruntea organizației județene a PSD Iași, în urma rezultatului slab la alegerile europarlamentare.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31