fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 14 Iunie 2019

Cu ajutorul unor tehnologii avansate, chipul fostului domnitor a fost reconstituit și este departe de faimosul actor român Amza Pellea, care a interpretat rolul domnitorului în cunoscutul film al lui Sergiu Nicolaescu.

Publicat in Arta
Nouă turiști francezi au fost răniți, vineri seară, după ce căruța în care se aflau s-a răsturnat. Cinci dintre ei au fost transportați la spital, în Mediaș.

Publicat in Social
Aparatul, vândut la preţul de 359 euro, este un succes al vânzărilor, deşi vine cu un sistem de operare Android depăşit.

Publicat in Eveniment
Vineri, 14 Iunie 2019 18:47

Mazăre, apt de muncă... la Rahova

Aflat în prezent la Penitenciarul Rahova, Radu Mazăre a fost vizitat, vineri dimineaţă, de mama sa, care a dezvăluit presei că de săptămâna viitoare fostul primar PSD al Constanţei ar putea fi dus la muncă.

Publicat in Justitie
Un cetăţean olandez, în vârstă de 71 de ani, a fost arestat preventiv, sub acuzaţia că ar fi racolat mai multe fete minore, cu nivel redus de educaţie şi o situaţie materială şi familială precară, cu care a întreţinut relaţii sexuale, informează vineri DIICOT.

Publicat in Social
Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a decis să cedeze puterea Guvernului învestit de majoritatea ACUM - PSRM și condus de Maia Sandu. Reprezentanții Partidului Democrat au anunțat vineri seară retragerea de la guvernare prin demisia miniștrilor Cabinetului condus de Pavel Filip, anunță Unimedia.

Publicat in Moldova
Bărbatul din Braşov care, în septembrie anul trecut, a violat şi a sechestrat mai multe zile la rând, o tânără de 24 pe ani, a fost condamnat definitiv, de magistraţi, la 7 ani de închisoare.

Publicat in Justitie
O grupare de proxeneți români, care obliga tinere din România să se prostitueze în Franța, a fost destructurată. 15 persoane au fost arestate în mai multe țări din Europa, după ce au strâns un milion de euro din urma acestor practici.

Publicat in Social
Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, cantitatea de 1.800 de pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 17.200 lei. Ţigările au fost transportate peste frontieră cu un aparat de zbor de mici dimensiuni şi abandonate la marginea unei păduri.

Publicat in Moldova
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni au depistat doi cetățeni din R. Moldova care au încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3