fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Ianuarie 2020

Un lucrător la frontieră suspectat că ar fi ucis brutal, la sfârşitul anului 2016, o prostituată de 18 ani din România, care devenise de nerecunoscut şi a fost identificată aproape un an mai târziu, va fi judecat în 2020 în faţa Tribunalului penal din Doubs, în estul Franţei, a anunţat sâmbătă parchetul, conform Agerpres.

Publicat in Eveniment
Răsturnare de situație în cazul lui Liviu Dragnea: fostul lider PSD nu va mai primi permisia de 24 de ore de la închisoare, așa cum se aștepta. Anunțul a fost făcut chiar de avocata lui, care a spus că nu-și explică acest refuz, pentru că nu ar exista motive. „Poate pentru că este Liviu Dragnea”, a comentat avocata pentru Digi24.

Publicat in Justitie
În ultimii ani, una dintre cele mai reclamate probleme de societatea civilă și partidele democratice o reprezintă alegerea primarilor într-un singur tur. Este o problemă de reprezentativitate, existând situații când unii candidați au ajuns primari cu votul a doar 9-10% din totalul populației. Ori astfel de cazuri nu trebuie să se mai repete!

Publicat in Politica Locala
Pentru a evalua starea sistemului medical din România, trebuie să pornim de la o analiză lucidă. PSD a lăsat în urmă atât o țară bolnavă instituțional, cât și un sistem de sănătate public în pragul colapsului. Sănătatea este, în teorie, o prioritate pentru orice guvernare, dar în cazul PSD-ului nu a fost nimic altceva decât propagandă. Dincolo de creșterea salariilor medicilor, nici o reformă profundă nu a fost încercată de pesediști. Medicii continuă să plece pentru că nu doar salariul îi preocupă, ci și să își poată trata pacienții în condiții decente!

Publicat in Politica Locala
Portalul pentru adulți „Pornhub” a fost dat în judecată pentru că nu oferă subtitrare.

Publicat in Panorama
Gheorghe Dincă i-a povestit unui coleg de celulă că, iniţial, a vrut să arunce în râul Olt corpul Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019, însă apoi s-a răzgândit şi a ars cadavrul într-un butoi din curtea casei sale, relatează Agerpres.

Publicat in Justitie
O garsonieră aflată la etajul al patrulea al unui imobil a luat foc în noaptea de vineri spre sâmbătă în Vaslui.

Publicat in Sanatate