fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 09 Octombrie 2020

Vineri era așteptată decizia Instanței Supreme de debut efectiv al procesului în care sunt inculpați printre alții, Ion Iliescu, fostul președinte al României, Gelu Voican Voiculescu, dar și fostul șef al Aviației Militare, Iosif Rusu.

Publicat in Justitie
Polițiștii Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureș au descoperit, în Şurdeşti, o cultură indoor, compusă din 8 plante de cannabis aflate la maturitate.

Publicat in Justitie
Aproximativ 300 de credincioşi s-au adunat vineri după-amiază în fața Catedralei Mitropolitane din Iași și protestează cerând să se renunțe la restricţiile impuse de autorităţi pe timpul pelerinajului la moaştele Sfintei Parascheva.

Publicat in Social
Episcopul Huşilor, Ignatie, a criticat într-un mesaj postat pe site-ul episcopiei decizia autorităţilor de a interzice accesul pelerinilor la racla Sfintei Parascheva de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 60 de ani din judeţul Bihor a fost reţinut de procurorii DIICOT sub acuzaţia că a obligat mai multe persoane, unele cu afecţiuni medicale sau minori, să muncească forţat într-o fermă de animale.

Publicat in Justitie
Toate şcolile din municipiul Bacău vor funcţiona, începând de luni, 12 octombrie, doar în sistem on-line pentru următoarele 14 zile, potrivit unei decizii luată, vineri, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Bacău.

Publicat in Moldova
Primarul Iașului, Mihai Chirica, este infectat cu COVID-19, au declarat surse din administrația locală pentru REPORTER DE IAȘI. El a fost confirmat pozitiv astăzi.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri, 9 octombrie, alte 3.186 de infecții cu coronavirus (dintr-un total de 29.282 de teste) și 52 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
O tânără înarmată cu două cuțite și un pumnal a fost oprită de jandarmi în curtea unui liceu din România.

Publicat in Social
Guvernul a aprobat, joi, un memorandum referitor la obţinerea unui împrumnut de 250 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiţii, pentru Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi. Anunţul a fost făcut de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3