fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 21 Martie 2020

UPDATE, Duminică, 22 martie, 10.50: Pacienta din Suceava a suportat două stopuri cardiace în cursul noptii. Este conectată la aparate. Femeia de 64 de ani prezintă pleurezie (inflamare a membranei ce acoperă plămânii). Prognosticul medicilor rămâne rezervat.
Informația privind situația critică în care se află o pacientă de 64 de ani, transferată de la Suceava la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, a circulat pe mai multe canale, atât medicale cât și din anturajul familiei. Femeia este patroana Complexului Turistic Bucovina, din Sucevița și a fost, recent, într-o vacanță în Dubai. Se prespune că a contractat coronavirusul în transferurile de pe aeroporturi. Pacienta era cunoscută cu probleme cardiace.

Publicat in Sanatate
O pacientă infectată cu coronavirus și internată la Suceava a suferit, sâmbătă după-amiază, un stop cardio-respirator.

Publicat in Sanatate
Prefecţii din țară au primit, sâmbătă, un document, semnat de secretarul de stat Gheorghe Sorescu, prin care sunt anunţaţi că nu au voie să comunice informaţii despre pacienţii confirmaţi cu noul coronavirus.

Publicat in Guvern
Autoritățile anunță, sâmbătă seara, noi măsuri restrictive adoptate pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Publicat in Guvern
Autoritățile italiene au anunțat sâmbătă seară un nou bilanț dramatic: în ultima zi au murit 793 oameni din cauza infectării cu noul coronavirus. Este cel mai grav bilanț din peninsulă de la izbucnirea pandemiei.

Publicat in Eveniment
Un număr de 11 medici au fost confirmaţi pozitiv la noul coronavirus şi sunt internaţi în prezent în Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, informează Biroul de presă al unităţii medicale.

Publicat in Moldova
Jandarmii ieșeni au sancționat, vineri, 7 persoane pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Publicat in Social
Şase pompieri militari vasluieni care au intervenit pe data de 18 martie pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat revenit din Italia şi aflat în izolare la domiciliu până pe data de 22 martie au intrat în atenţia autorităţilor sanitare.

Publicat in Moldova
Dosare penale pentru mai multe persoane din comuna argeșeană Lerești, care au agresat angajații primăriei desemnați să verifice oamenii aflați în izolare la domiciliu.

Publicat in Social
Cântăreţul de muzică country Kenny Rogers a murit acasă, la vârsta de 81 de ani, scrie Variety.

Publicat in Eveniment

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31