fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 23 Aprilie 2020

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat joi la ce preţ se vor vinde măştile produse în România, precizând că le cere comercianţilor să nu îşi pună un adaos comercial prea mare.

Publicat in Sanatate
O înregistrare video în care un bărbat întins pe jos este lovit în repetate rânduri de un civil, înconjurat de mai mulți polițiști, dintre care unii în uniformă de intervenție, este distribuită intens joi pe rețelele sociale. Bărbatul în civil este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Giurgiu.

Publicat in Social
Încă patru persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi ajungând la 545, informează, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
O firmă IT din Iaşi a lansat o aplicaţie mobilă prin care pacienţii pot găsi medicamentul pe care îl caută la cea mai apropiată farmacie de zona unde locuiesc.

Publicat in Sanatate
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au deschis dosar penal după ce au fost sesizați că șeful de secție de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceava a dat dispoziție ca personalul medical să intre în sectorul COVID-19 fără echipament de protecție corespunzător.

Publicat in Moldova
Bărbatul de 44 de ani din orașul Vicovu de Sus și-a pus capăt zilelor la ferma de cai unde lucra, după ce patronii săi nu i-au dat voie să plece acasă de sărbători, pentru că nu avea cu cine să-l înlocuiască.

Publicat in Moldova
În a doua zi de Paști, pe drumul public din localitatea sibiană Brădeni, mai multe persoane au negociat vânzarea unui cal, fără a respecta măsurile de distanțare socială. La solicitările de păstrare a distanţei sociale adresate de către forţele de ordine, oamenii au aruncat cu pietre, bolovani și o lopată înspre oamenii legii şi autovehiculele aflate în dotarea acestora.

Publicat in Justitie

Invitat: Cătălin Prisacariu, redactor șef adjunct Newsweek Romania


Publicat in Reporter TV
Mai mulţi săteni din comuna suceveană Salcea au participat la o petrecere în aer liber, care a avut loc în a doua zi de Paşte. Localitatea este în carantină totală. Unul dintre ei a făcut un live pe Facebook de la petrecere, glumind că vrea să sesizeze Poliţia.

Publicat in Moldova
Lucian Adrian Boncu, lider al lumii interlope din Timişoara, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DIICOT, el fiind acuzat că a ordonat unor apropiaţi să-l împuşte pe jurnalistul Dragoş Boţa, editorul şef al publicaţiei pressalert.ro.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30