fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Aprilie 2020

Un cutremur cu magnitudinea 5 s-a produs sâmbătă, la ora 01.04, fiind resimțit în mai multe orașe din țară.

Publicat in Social
Doi dintre cei 12 cetăţeni străini care au fugit, joi, din campusul de carantinare amenajat la Pădurea Verde - Timişoara, au fost prinşi, vineri, de poliţişti, într-un apartament închiriat în Piaţa Victoriei din municipiu, informează surse din cadrul Poliţiei Timiş.

Publicat in Social
Autoritățile anunță noi decese din cauza coronavirusului. Printre victimele raportate vineri seara se numără și un ieșean de 66 de ani, cu boală renală cronică, mort la Spitalul de Boli Infecțioase. Până la ora 19.00 au fost confirmate 22 de decese.

Publicat in Sanatate
O infirmieră de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași a fost reținută pentru 24 de ore, pe numele ei fiind deschis un dosar penal de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Publicat in Justitie
Reprezentanții Biroului Vamal din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu au confiscat 50.000 de măști de protecție de la o firmă din Pitești, care a vrut să le exporte în Germania.

Publicat in Social
Doi preoți și patru angajați ai Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților au fost depistați pozitivi cu Covid-19, în urma testării efectuate după ce ÎPS Teofan s-a dovedit a fi infectat cu această boală.

Publicat in Moldova
Alte şase cadre medicale de la Secţia de Îngrijiri Paleative de la Spitalul Municipal Paşcani au fost diagnosticate cu infecţia cu noul coronavirus.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii au indisponibilizat 15 arme, 900 de cartuşe, dispozitive de iluminare, optice şi de vedere pe timp de noapte, în urma a 12 percheziţii efectuate la persoane bănuite ar fi confecţionat şi modificat arme, muniţii şi componente esenţiale ale acestora, în scopul utilizării lor în activităţi de braconaj.

Publicat in Justitie
Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a fost achitat, vineri, de Curtea de Apel Braşov, în dosarul „Termoficarea", în care a fost trimis în judecată de DNA în 2016, pentru fapte de corupţie.

Publicat in Justitie
Compania naţională de stat TAROM reia zborurile începând cu 2 mai. Prima destinaţie spre care se va putea zbura este Amsterdam, iar în următoarele zile vor fi zboruri și spre Atena, Paris şi Frankfurt, informează Mediafax.

Publicat in Companii
Pagina 1 din 3