fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 29 Mai 2020

Ceasul marca „Rolex President”, care i-a aparținut fostului președinte al României, Ion Iliescu, a fost vândut cu suma de 22.000 de euro la o licitație.

Publicat in Social
Poliţistul Derek Chauvin din Minneapolis a fost arestat vineri în legătură cu moartea, în această săptămână, a lui George Floyd, un afroamerican al cărui deces a declanşat proteste în întreaga ţară, relatează DPA, Reuters şi AFP.

Publicat in Eveniment
Polițiștii din Petrești, Satu Mare, au cumpărat un telefon mobil și au strâns bani pentru o femeie din Carei, care a rămas fără niciun leu până la pensie, după ce a fost tâlhărită în propria casă de un bărbat.

Publicat in Social
Caz înfiorător, petrecut în Maramureș. O educatoare este bănuită că și-a ucis fiul de nouă ani, după care a vrut să-și viața.

Publicat in Social
Un angajat medical din India a fost atacat de mai multe maimuţe care au furat de la acesta probe de sânge recoltate de la pacienţi care au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Publicat in Panorama
O tornadă s-a format, vineri, în localitatea Cucorani, din Județul Botoșani, fenomen meteo extrem care a încept să apară tot mai des în țara noastră.

Publicat in Moldova
Ministerul Apărării Naționale a anunțat că două bombardiere americane B-1B Lancer au participat, vineri, pentru prima dată, la un antrenament în spațiul aerian al României, alături de aeronave ale Forțelor Aeriene Române.

Publicat in Social
Românul Dumitru Comănescu, în vârstă de 111 ani și 7 luni, a devenit cel mai în vârstă bărbat de pe planetă, recunoscut de Cartea Recordurilor, după ce britanicul Bob Weighton a decedat la vârsta de 112 ani.

Publicat in Social
Poliţiştii clujeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să oprească la timp o tranzacţie de 74.000 de euro, derulată printr-o fraudă informatică.

Publicat in Justitie
Procurorii DIICOT Iaşi au dispus, joi, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului D.F.D.,în vârstă de 24 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă, şantaj, acces ilegal la un sistem informatic şi violarea secretului corespondenței.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3