fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 12 August 2020

Un număr de 24 de membri ai PNL Sector 2 au demisionat, miercuri, din formațiunea politică, pentru a se alătura lui Dan Cristian Popescu, recent demisionat din Partidul Național Liberal și devenit social democrat, anunță PNL Sector 2, potrivit Mediafax.

Publicat in Administratie Locala
Un tâlhar din Timișoara a fost prins la câteva clipe după ce a atacat o tânără în plină stradă de către un polițist de la trupele speciale aflat în timpu liber și care se afla întâmplător în zonă.

Publicat in Social
Un tată și doi copii minori, de 5, respectiv 11 ani, au dispărut de acasă din comuna Diosig, din 1 august și sunt căutați de polițiști, anunță Poliția județului Bihor, potrivit Mediafax.

Publicat in Social
Achizițiile făcute de liberali din tabăra PSD nu sunt văzute cu ochi buni de președintele Klaus Iohannis, șeful statului precizând că a fost întotdeauna împotriva traseismului politic și nu și-a schimbat opinia.

Publicat in Presedintie
Managerul Spitalului Județean Vaslui, adus în stare foarte gravă cu elicopterul la București, suferă de o formă extrem de rară a Covid-19. Virusul i-a atacat creierul, și nu plămânii, așa cum se întâmplă în aproape toate celelalte cazuri.

Publicat in Moldova
Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a cerut șefilor celor două Camere sa aprobe solicitarea pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului.

Publicat in Parlament
Bilanțul anunțat miercuri de autorități indică alte 1.415 cazuri noi de COVID-19 în România, după 22.607 de teste efectuate în ultimele 24 de ore, 14.098 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 8.509 la cerere.

Publicat in Sanatate
Polițiștii tulceni au fost anunțați că un copil de 7 ani a fost găsit fară viață în cuva unei mașini de spălat. Deocamdată anchetatorii nu au oferit date despre cauza morții copilului sau despre vinovați. Polițiștii au sesizat și Direcția pentru Protecția Copilului.

Publicat in Social
În această dimineață, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 28 de percheziţii domiciliare, în două  județe, la persoane bănuite de trafic de substanțe psihoactive.

Publicat in Social
Procurorii DIICOT Braşov au reţinut două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc pe raza municipiului Braşov, după ce poliţiştii BCCO şi procurorii au efectuat nouă percheziţii domiciliare în Braşov, Zărneşti şi Cristian.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3