fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 25 Septembrie 2020

Vineri, 25 Septembrie 2020 22:08

Cele 10 proiecte ale Cameliei Gavrilă (P)

Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iași, propune pentru mandatul de patru ani, câteva proiecte esențiale pentru oraș. Printre ele se numără atât rezolvarea gravelor probleme de trafic și mediu din oraș, cât și digitalizarea sau mdoernizarea sistemului de sănătate gestionat de către Primărie.

Publicat in Politica Locala
Gelu Vlădoiu a murit. Cascadorul care a interpretat rolul lui Zalmoxis, din filmul documentar cu acelaşi nume, a murit după o luptă grea cu o metastază la pancreas, ficat şi bilă. Gelu Vlădoiu va fi incinerat în straie de preot dac, iar cenuşa va fi împrăştiată pe ploaie, la Sarmizegetusa. Anunțul a fost făcut de soția cascadorului, pe rețelele de socializare.

Publicat in Social
Polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ialomița au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri. Față de un bărbat de 46 de ani a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri alte 1.629 de infecții cu coronavirus (dintr-un total de 25.494 teste) și 42 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele s-a infectat cu noul coronavirus, au anunţat organizatorii Serilor Filmului Românesc de la Iaşi, unde actorul urma să fie prezent ca invitat special.

Publicat in Sanatate
Alţi 17 muncitori vietnamezi de la firma de construcţii Conest din Iaşi au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, au informat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii companiei.

Publicat in Sanatate
În urma a 8 percheziții, polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmbovița au indisponibilizat 250 de kilograme de plante susceptibile a fi cannabis, peste 300 de sticluțe de ulei de cânepă și aproximativ 120 de kilograme de semințe de cânepă.

Publicat in Justitie
Noile colecții de toamnă/iarnă 2020 - 2021 anunță un sezon în care predomină pragmatismul și confortul, componentele cheie fiind volumul și piesele supradimensionate. Astfel, brandurile din Palas propun un melanj între stilul boho și cel romantic, croiuri care urmează linia corpului mixate cu piesele oversized sau integrarea accentelor sporty în ținutele de zi cu zi. Alege-ți outfit-ul care să-ți definească stilul și exprimă-ți personalitatea în cel mai original mod!

Publicat in Timp Liber
Poliţiştii antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Iaşi, au efectuat, ieri, o percheziţie la locuinţa a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Publicat in Social
Poliţiştii din Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3