fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 27 Octombrie 2021

Prime Kapital, dezvoltatorul Silk District, a lucrat cu cei mai buni specialiști și a luat toate măsurile pentru a asigura cele mai înalte standarde de siguranță la clădirile din cartierul amintit. Plasat într-o zonă neinundabilă, Silk District va avea unele dintre cele mai sigure clădiri din România în ceea ce privește rezistența la cutremure.

Publicat in Imobiliare
Un pacient de 60 de ani s-a prezentat la Spitalul Arcadia cu simptome diverse: dureri, grețuri, balonări, gust amar matinal. Pacienul prezenta și patologii asociate, hipertensiune arterială, adenom de prostată. La examenele specifice a fost diagnosticat cu colecistită litiazică, motiv pentru care s-a intervenit chirurgical prin abord laparoscopic. Intervenția a durat o oră, pacientul recuperându-se imediat. La examenul anatomopatologic, uzual la colecistectomie, s-a descoperit un focar de adenocarcinom, veziculă biliară (PT2BN0).

Publicat in Sanatate
Cu negocierile pentru un guvern condus de Nicolae Ciucă în blocaj total, PNL face un pas înapoi și se arată dispus să se așeze la masa discuțiilor pentru refacerea coaliției cu USR. Florin Cîțu nu mai este atât de ferm în a-i trimite la plimbare pe oamenii lui Dacian Cioloș și ar fi dispus la o colaborare cu ei cu condiția însă ca dintre miniștri să nu facă parte cei care au votat la moțiunea de cenzură, susțin surse politice citate de HotNews.

Publicat in Parlament
Printre zecile de persoane care au cerut certificate fictive de vaccinare anti-COVID se află membri ai unui lot olimpic şi un subofiţer de la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Prahova, se arată în motivarea Tribunalului Prahova, care a dispus cercetarea sub control judiciar a celor patru inculpaţi reţinuţi în dosarul vaccinărilor fictive.

Publicat in Justitie
Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu demis în urmă cu o lună de premierul Florin Cîțu, a postat miercuri seară pe Facebook imagini din Sintești, la sud de Capitală, unde în continuare par să aibă loc arderi ilegale de deșeuri. „Furnalele metropolei lucrează în draci”, a scris el.

Publicat in Social
Postul România TV a fost amendat, miercuri, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), cu 45.000 de lei pentru emisiuni de ştiri şi dezbateri în care s-au făcut referiri la primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi la şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, anunță News.ro.

Publicat in Administratie Locala
Un consilier din Corpul de Control al Ministerului Dezvoltării a fost reținut de DNA după ce ar fi primit șpagă o mașină de 80.000 de euro de la un om de afaceri pentru a ignora anumite nereguli care ar fi dus la suspendarea unui contract cu statul.

Publicat in Justitie
Miercuri dimineață, deputata Anamaria Gavrilă a fost protagonista unui scandal în toată regula, în faţa sediului din Deva al Serviciului Public Comunitar de Înmatriculări şi Permise de Conducere, instituție în care nu i s-a permis accesul pentru că nu avea certificatul verde.

Publicat in Administratie Locala
Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat miercuri că îşi va „juca şansa până la capăt" şi nu-şi va depune mandatul, menţionând că în negocieri "nu este închisă uşa către absolut nimeni" şi până sâmbătă, când este termenul limită, va depune în Parlament programul de guvernare şi lista Cabinetului.

Publicat in Guvern
Toamna aceasta, vremea caldă te îmbie la plimbare, iar Salamander și ofertele mid season sale, la cumpărături. Vino în Iulius Mall Iași și profită de reducerile de până la 40% la o selecție de produse de încălțăminte ce îți vor asigura un look senzațional. Modelele trendy și ușor de asortat se vor integra în orice tip de ținută.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31