fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 09 Octombrie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă 14.019 noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. În ultimele 24 de ore, 279 de decese au fost asociate COVID.

Publicat in Sanatate
Un bărbat spaniol și o femeie de naționalitate română, care au atacat o casă cu un cocktail Moltov, au fost arestați, vineri, 8 octombrie, în Malaga, Spania, informează publicația El Espanol, citată de Știrile Pro TV.

Publicat in Panorama
Trei bărbaţi au fost atacaţi, sâmbătă, de un urs, în comuna Câmpuri, judeţul Vrancea. Unul dintre localnici este în stare gravă. Ursul a fost ulterior omorât de săteni care au intervenit în sprijinul vecinilor lor, după cum a declarat primarul comunei.

Publicat in Moldova
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, Vasile Cepoi, a anunţat, sâmbătă, că Spitalul Mobil de la Leţcani va fi redeschis marţi, 12 octombrie, pentru persoanele aflate în stare gravă din cauza infectării cu COVID-19, acesta urmând să funcţioneze după mai bine de opt luni de când a fost închis pentru curăţenie.

Publicat in Sanatate
Un ieșean care și-a lăsat mașina la spălătorie și-a găsit-o făcută praf când s-a întors să o ia, după ce un angajat fără permis s-a gândit să se plimbe puțin cu aceasta și a lovit alte două autorurisme.

Publicat in Social
Serviciile Facebook nu au putut fi accesate o perioadă destul de lungă în unele regiuni vineri seară, pentru a doua oară în ultimele cinci zile.

Publicat in IT
Un incendiu care s-a produs, vineri seară, într-o gospodărie din localitatea Tudora din judeţul Botoşani s-a soldat cu moartea a 350 de raţe şi 60 de iepuri, flăcările distrugând şi aproximativ 50 de tone de furaje, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Publicat in Moldova
Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiat, vineri seara, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Huşi, victima fiind găsită în stare gravă, la domiciliu, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, au informat reprezentanţii instituţiei.

Publicat in Social